fbpx

ŠEKS: “HDZ je uvijek imao dobra dezinfekcijska sredstva”

HDZ-ov doajen Vladimir Šeks izjavio je nakon današnjeg glasanja na unutarstranačkim izborima kako rezultati neće utjecati na status pojedinih kandidata u stranci i da si nakon toga protukandidati trebaju međusobno pružiti ruke jer HDZ mora nastaviti dalje.

“Ovi izbori za predsjednika, zamjenika predsjednika i potpredsjednika, neovisno o njihovom ishodu neće rješavati status pojedinih kandidata koji nisu uspjeli u stranci. Njihov status ostaje nepromijenjen kao članova stranke, a statutom je uređeno i riješeno ako dođe do disciplinskih prijestupa u nekom daljnjem radu – kako se on disciplinira”, rekao je novinarima Šeks.

“Izborna kampanja je jedno…”

Dodao je kako se u unutarstranačkoj kampanji svašta izgovara, “puno toga nepotrebnog i što šteti HDZ-u kao cjelini”, ali kada završe ovi izbori, ističe Šeks, i jedni i drugi trebaju sebi pružiti ruke i da HDZ mora nastaviti dalje.

“Izborna kampanja je jedno, oštrice i strelice nešto drugo. Odgovorna politička stranka prelazi preko svega toga i nastavlja dalje”, dodao je.

Nije želio prognozirati hoće li na biralištima biti manji odaziv zbog koronavirusa, a na novinarski upit ima li dovoljno dezinfekcije na biračkim mjestima, Šeks je kratko odgovorio:

“HDZ je uvijek imao dobra dezinfekcijska i deratizacijska sredstva.”

Izvor: Hina