fbpx

Toni Filipi prvi hrvatski sportaš pozitivan na koronavirus

Zadarski boksački teškaš Toni Filipi (BK Gladijator) koji se nedavno vratio iz Engleske s prekinutih kvalifikacija za Olimpijske igre prvi je hrvatski sportaš koji je pozitivan na koronavirus. Toni je u samoizolaciji u Zagrebu već pet dana.

Filipi u samoizlacij nalazi još od povratka iz engleske prijestolnice od 20. ožujka.

“Prva dva dana otkako sam bio u samoizolaciji nije mi bilo ništa, nisam imao nikave simpotome. Nakon toga osjetio sam da sam malo vruć, izmjerio sam temperaturu i imao sam ju. Glava me tađoder boljela i kašljao sam. Zatim sam se testirao i danas sam dobio potvrdu da sam pozitivan. Međutim, sada se osjećam dobro, čvrst sam ja, ne dam bolesti na sebe baš tako lako. Bit će to sve dobro, slušam upute liječnika i vjerujem da će ovo sve brzo proći. Pozdravljam sve, držite se, nema straha, samo budite odgovorni i slušajte nadležne što Vam savjetuju”.

A jučer je prvi pozitivan na koronavirus od ljudi usko vezanih u sport u Hrvatskoj postao trener ženske boksačke reprezentacijie Ante Matas. Potvrdu da je pozitivan danas je dobio i Filipijev trener iz BK Gladijator, Tomo Kadić.

Izvor: HRT