fbpx

ZBOG KORONAVIRUSA Ryanair otkazuje Zadar kao svoju ljetnu bazu za 2020. godinu

Ryanair je 13. ožujka 2020. potvrdio da je njegova planirana ljetna baza u Zadru otkazana zbog sve lošije situacije s virusom COVID-19 i povećanih zabrana putovanja od strane Vlade.

Baza, kojom bi Lauda trebao upravljati u ime Ryanaira, sada će biti odgođena do ljeta 2021. godine.

– Ryanair žali što će ta odluka rezultirati nizom otkazanih letova. Svi pogođeni putnici danas su primili obavijesti e-poštom o otkazivanjima letova. Putnici kojih se ovo tiče moći će birati između punog povrata ili putnog kredita koji će se moći iskoristiti na letovima Ryanaira u sljedećih 12 mjeseci – stoji u službenom priopćenju.

– Ryanair se i dalje u potpunosti pridržava smjernica WHO-a i nacionalnih vlada za zabranu putovanja. Situacija se svakodnevno mijenja i svi putnici na letovima pogođenim zabranama putovanja ili otkazivanja primaju e-poštu te im se nude zamjene letova , puni povrat novca ili putni bonusi – poslali su iz Ryanair organizacije te dodali:

– Ryanair se iskreno ispričava svim kupcima i našim dragim putnicima zbog ovih poremećaja koji su prouzrokovani virusom COVID-19 i ograničenjima koje su donijela Vlada – zaključili su.