fbpx

IZNAJMLJIVAČ S PAŠMANA PREVARIO 40 GOSTIJU Uplatili mu kaparu za apartman, a on im slagao da je zaražen. Novac nije vratio…

Iako identitet prevaranta iznajmljivača još nije poznat, na Facebooku se javilo oko 40 obitelji koje su rezervirale termin za ljetovanje u istom razdoblju i za to platile polog u iznosu od 500 do 2000 kuna.

Iznajmljivač s Pašmana prevario je oko 40 ljudi koji su mu platili kaparu za ljetovanje u njegovu apartmanu. Cijeli slučaj završio je u zadarskoj policiji, a kako je za Zadarski.hr potvrdila glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin, prijava je zaprimljena nedavno. Kaže da je predmet trenutačno u radu te dodala da će javnost biti obaviještena o slučaju kada policija bude imala više informacija.

Iako identitet prevaranta iznajmljivača još nije poznat, na Facebooku se javilo oko 40 obitelji koje su rezervirale termin za ljetovanje u istom razdoblju i za to platile polog u iznosu od 500 do 2000 kuna. Poslije uplate novca, iznajmljivač bi im se javio porukom da se u njegovoj obitelji pojavio koronavirus i da zato mora otkazati apartman.

Unatoč otkazivanju, uplaćeni akontacijski novac nikada nije vratio. Ovaj “genijalac” s Pašmana je sada prijavljen policiji zbog prijevare.