fbpx

ŠOKANTNO – IZVOR IZ HDZ-a: “Milanović surađuje s HDZ-om na rušenju Bernardića”

Prema visokom izvoru iz HDZ-a, Milanović surađuje sa Plenkovićem i Jandrokovićem te im pomaže u pokušaju da HDZ ostane na vlasti. Razlozi tome su navodi konflikti stare Milanovićeve struje sa novom strujom Davora Bernardića koja želi osvježiti SDP mađim i sposobnim ljudima.

Vrlo izgledna pobjeda Davora Bernardića i njegove Resart koalicije na izborima te pozicija premijera, prema navodima izvora iz HDZ-a, izrazito smeta predsjedniku Zoranu Milanoviću koji bi radije da vlast osvoji HDZ, a kako bi on imao jači utjecaj u SDP-u pa moguće i kako bi eventualno izazvao unutarstranačke izbore te pokušao smjeniti Davora Bernardića opužujući ga za gubitak izbora, koje bi zapravo on sam izazvao.

Jandrokovićeva supruga je Milanovićeva rođakinja

Bitno je napomenuti da su predsjednik Milanović i Goran Jandroković zapravo obiteljski povezani. Naime, Milanovićeva rođakinja je Jandrokovićeva supruga, a izvor navodi kako se upravo preko nje odvija ova komunikacija. Prema tvrdnjama izvora, Milanović će učiniti sve što je u njegovoj moći da Restart koalicija ne osvoji vlast do te mjere da će čak surađivati sa HDZ-om pa i Škorom.

“Pa vidite da je Milanović izjavio da neće izaći na izbore, nije ni u medijima podržao Restart koaliciju. On prezire sve što Bernardić pokušava napraviti. Čovjek ima problema sa egom, a HDZ to sad debelo koristi.” rekao je izvor.