fbpx

KOLAKUŠIĆ SE VRAĆA U HRVATSKU POLITIKU Kreće u stvaranje političke opcije za slijedeće izbore

Europarlamentarac Mislav Kolakušić njavljuje povratak u domaću politiku. Tvrdi da ne namjerava ne namjerava ostaviti posao nedovršenim već kreće u organizaciju političke opcije koja će biti spremna za sljedeće parlamentarne izbore.

“Nisam odustao od promjena u Hrvatskoj, niti ću odustati”, tvrdi bivši sudac Trgovačkog suda u Zagrebu, Mislav Kolakušić.

Za promjene u Hrvatskoj zbog kojih je napustio sigurno radno mjesto i od kojih ne želi odustati potrebna je još ozbiljnija podrška građana od one koju ima, a ona u u postojećem sustavu nije moguća bez značajne organizacije, ozbiljnih financijskih sredstava i ozbiljnih ljudi. Na izborima koji su netom održani takve preduvjete za izborni uspjeh nije bilo moguće osigurati, istaknuo je Kolakušić najavljujući ozbiljan povratak u domaću politiku:

“U sljedećim godinama povezati ćemo se s europskim partnerima, stvoriti organizaciju i financijske preduvjete koji će nam omogućiti ravnopravniju borbu s HDZ-om. Tražit ćemo podršku i dokazati da ne postoji nitko spremniji i sposobniji provesti smislene promjene u Hrvatskoj i zaustaviti bezglavu i neodgovornu politiku kojom danas HDZ ugrožava Hrvatsku i većinu njenih građana, najavljuje Kolakušić.

On je danas najvidljiviji i najpraćeniji hrvatski zastupnik u Europskome parlamentu i političar sa ozbiljnom podrškom građana, unatoč činjenici da ne sudjeluje u domaćoj politici niti nastupa u hrvatskim medijima, koji mu od samog početka nisu bili skloni.