fbpx

AMERIČKA AKTIVISTICA UPOZORAVA Koncert Rite Ore u Zadru je bio organiziran u svrhu pranja novca albanske mafije!

Američka aktivistica Bethany Joan koja se bavi aktivizmom u pop kulturi, objavila je na Twitteru shemu po kojoj albanska mafija pere novac stečen od kriminala preko muzičkih zvijezda kao što su Dua Lipa, Rita Ora i Ejve Maks.

Prema njenim tvrdnjama, novac zarađen od trgovine ljudima, narkoticima, pljački, iznuda, ubojstava, plasira se u karijere spomenutih pjevačica. Bethany Joan je napisala niz twittova pod nazivom “Nagli porast pop zvijezda i njihova povezanost s albanskom mafijom”

“Možda ste primjetili neobičnu i iznenadnu eksploziju albanskih pop zvijezda koje su imale izuzetan utjecaj na muzičkoj sceni u top 40 na američkim i europskim glazbenim listama, a radi se o Dua Lipi, Bibi Reksa, Ejva Maks i Riti Ori. Kako je mala zemlja sa populacijom od samo 2,8 milijuna iznenada eksplodirala s mnogim, međusobno relativno sličnim pop zvijezdama? Odgovor leži u albanskoj mafiji i njihovom pranju novca! Oni predstavljaju opće pojmove koji se koriste za zločinačke organizacije sa sjedištem u Albaniji, a aktivni su u Europi, Sjevernoj i Južnoj Americi te mnogim drugim dijelovima svijeta. Aktivnosti albanske mafije uključuju trgovinu oružjem, ubojstva, iznude, pljačke, trgovinu ljudima, ucjene, trgovinu drogom, krađe, šverc divljih životinja..” objašnjava Joan.

Aktivistica navodi upravo Zadar kao primjer pranja novca
“To je novac kojem treba pranje i tu nastupaju pop zvijezde. Albanska mafija ulaže velike svote novca u karijere ovih izvođača kako bi stvorila iluziju o superzvijezdama, a njihove turneje se koriste u takve svrhe. Za primjer, Rita Ora koju kontrolira albanska mafija, zakazala je koncert u Zadru u Hrvatskoj. Obično biraju manje gradove u zemljama sa manje medijske pokrivenosti za takve operacije. Koncert je bio veliki debakl i navodno je prodano samo 4.000 karata dok je njen tim tvrdio je da je prodano preko 60.000 karata, iako dvorana može primiti maksimalno 9.000 ljudi. Prijavljujući “60.000 prodanih karata” Rita Ora i njen tim uspešno su oprali veliku svotu novca od kokaina” – navodi Bethany Joan.

Supruga direktora TZ Zadra koji je odabrao Ritu Oru je također Albanka
Upravo je direktor Paleka odabrao Ritu Oru. U ovom trenutku bitno je napomenuti da je supruga Maria Paleke, direktora Turističke zajednice grada Zadra, također Albanka.  Gradonačelnik Branko Dukić mu je dao punu podršku u organizaciji tog debakla od “koncerta” pa se s pravom pitamo je li možda iznos plaćen iz proračuna Turističke zajednice grada Zadra za nastup Rite Ore vraćen u privatne džepove pojedinaca koji su sudjelovali i pomagali toj organizaciji pranja novca? Velika je mogućnost da su za uslugu organizacije tog lažnog koncerta tražili da se uplaćeni iznos vrati u gotovini upravo u njihove džepove. Albanska mafija ima gotovinu koju treba oprati, a Zadar je, kako smo već pisali, postao vrlo interesantan albancima u tom pogledu.

Kalmeta i Dukić sada i uz asistenciju Paleke prodali su nas opet za šaku eura!


VEZANI ČLANCI

GRADSKA VLAST PRODALA ZADAR Većinu poslovnih prostora dali su Albancima za šaku eura

ALBANSKI NARKO KARTELI PERU NOVAC UZ POMOĆ KALMETE Zadrani ne mogu dobiti građevinsku dozvolu dok Albanci po Zadru rade što hoće!