fbpx

KATASTROFA Fekalije sa kruzera potrovale kupače na Ižu? Djeca završila na antibioticima – (VIDEO)

“Sva djeca u Komoševi su na antibioticima. Izbijaju im rane po koži” javlja nam čitatelj sa Malog Iža. Pojedina djeca završila su na antibioticima, a moraju koristiti i antibiotičnu mast za plikove i rane koje im izbijaju po koži od zagađenog mora u kojem plutaju fekalije i razne nepoznate kemikalije koje truju kupače,  posebno djecu. “Najgore je turistima koji su morali ići na hitni prijem sa djecom”, kaže čitatelj koji nam je poslao video.

Kako smo već pisali, lokalne vlasti zataškavaju problem sa fekalnim vodama koje kruzeri ispuštaju u more. Danas nam se nakon teksta “KRUZERI ISPUŠTAJU FEKALIJE U MORE Nova luka Gaženica nema instalacije za prihvat otpadnih voda!” javio čitatelj koji je poslao video u kojem se vidi more zatrovano fekalijama i raznim kemikalijama.

Koji interes ima hrvatski turizam od kruzera osim da nam truju kupače? Prihod od turista i luke Gaženica ionako završi u rukama stranaca.

“Krcat je kanal. Kompletna površina mora je u crnim česticama nekog otpadnog ulja. Bilo je i govana ali ona se razgrade. Naučili smo jesti govna, s tim možemo živiti ali ovo je katastofa!” izjavio je čitatelj na snimci koju nam je poslao.

“Mala zemlja velikih govana. Živija HDZ”, komentirao je na kraju videa čitatelj.

Video pogledajte u nastavku.


VEZANI ČLANCI

KRUZERI ISPUŠTAJU FEKALIJE U MORE Nova luka Gaženica nema instalacije za prihvat otpadnih voda!