fbpx

POLITIČKI KURVINI SINOVI Sebe uzdižu, a heroje Domovinskog rata i njihove obitelji ponižavaju i degradiraju!

Povodom objetnice akcije Oluja u pojedinim medijima pojavile su se fotografije zadarskih političara u braniteljskim odorama koji su navodno sudjelovali u Domovinskom ratu. Radi o plaćenoj reklami istih političara koji opet koriste Domovinski rat za svoju političku samopromociju. Pravi heroji Domovinskog rata vrlo dobro znaju tko je od njih zaista bio na prvoj crti bojišnice, tko se izlagao pogibelji, a tko se samo naslikavao za potrebe političke samopromocije u pauzama između skakanja iz kreveta u krevet sa raznoraznim medicinskim sestrama.

Među njima se našao i jedan danas istaknuti ginekolog kojeg se prezentira kao velikog narodnog heroja, a sve u cilju njegove političke promocije i skretanja teme sa onog bitnog. S jedne strane je navodni narodni heroj koji se voli prezentirati javnosti kao veliki humanist, u realnosti traži mito za liječenje supruga i kćeri svojih suboraca (podaci su poznati reakciji). “Politički kurvini sinovi” izjavio je jedan branitelj listajući slike tobožnjih ratnih heroja, a danas istaknutih HDZ-ovih političara, koje su objavili pojedini mediji u očiglednom pokušaju peglanja imidža pojedinaca u javnosti.

Isti ginekolog čest je gost zabava po privatnim konobama u kojima se u enormnim količinama konzumiraju kokain i alkohol, dok ginekolog traži da ga zabavljaju i prave mu društvo jedva punoljetne kćeri njegovih suboraca. Te slike nismo vidjeli u medijima.

Politički lešinari
S druge strane u Kninu se na proslavi Oluje šepuri njegov stranački šef, naš anemični premijer uz jednako licemjernog predsjednika. Kao lešinari se okupljaju te skupljaju političke poene na ratnim žrtvama te zaslugama upravo onih koji su danas većinom bolesni, zaboravljeni, bez ikakvih prihoda i budućnosti, a koji su dali apsolutno sve za ovu Domovinu.

No anemičnom se brzo vratila boja u lice. Čim je pogibeljna opasnost prošla, brzo je smogao snage da i bez željeza u krvi osvoji mjesto poziciju kao i dobru plaću u Bruxellesu, zatim polako i mjesto predsjednika HDZ-a, a potom i mjesto premijera države uz potporu većine HDZ-ovaca koji su pod raznim istragama zbog korupcije.. Anemija mu u tim prilikama nije ni malo smetala, stanje mu se čak naglo popravilo do te mjere da sad puca od bahatosti.

Na kavu s predsjednikom samo iza podne
Predsjednika, kojeg svako jutro budi Grički top u podne, rado voli glumiti oporbu anemičnom premijeru no stvarnost je zapravo sasvim drugačija. Kako smo već pisali, isti predsjednik upravo je bio jedan od organizatora puča u SDP-u kada je pod svaku cijenu u nekoliko navrata pokušavao svrgnuti mladog predsjednika Davora Bernardića sa trona SDP-a pa čak i do te mjere da je svjesno minirao SDP na prošlim izborima surađujući čak i sa HDZ-om. Nije se ustručavani to raditi pred javnosti, otišao je toliko daleko da je čak u medijima, iako je predsjednik, izjavio da neće izaći na glasovanje jer se nema za koga glasati. Egotripni ljenivac je javno pustio poruku svojim biračima da ne glasaju za SDP jer takav SDP sa mladim nagrađivanim znanstvenikom kojeg on nemože kontrolirati, njemu definitivno ne odgovara.

Sad imamo predsjednika koji će sljedećih pet godina piti “ranojutarnju” kavu iza podne na Pantovčaku te će se vjerovatno pokrenuti tek pred kraj mandata kada će nas ponovo početi uvjeravati kako je upravo on najbolji izbor za ovu, kako on kaže, “slučajnu državu”.

Poziva se na Domovinski rat pa pogoduje Albancima

No vratimo se na Zadrane o kojima je HDZ jasno dao do znanja što misli o njima kad im uvijek nađe nekog ginekologa da ih vodi. I dok u medijima izlaze hvalospjevi o herojstvu zadarskih ginekologa, upravo djeca njihovih pravih suboraca sa prve crte ne mogu dobiti mjesto za štand za prodaju kokica, palačinki ili za neku drugu tome sličnu djelatnost. Ginekolog im i za to traži mito. Nadamo se da će idući put u medijima biti objavljene te slike. Sve navedene lokacije podijelili su Albancima, a vi dragi građani im dajte i dalje potporu na lokalnim izborima. To najviše govori o vama.