fbpx

PROTJERALI 832.000 MLADIH HRVATA U IRSKU, NJEMAČKU, AUSTRIJU…

HDZ-ova lopovska vlast protjerala je do sada 832.000 mladih ljudi iz Hrvatske od kojih su većina mladi inteligentni i školovani ljudi, doktori, IT stručnaci, informatičari, inženjeri i drugi.

Država se ne spašava pljačkom i iseljavanjem već uređenim i pravednim državnim sustavom. Naši lažljivi političari misle kako laganje i obmane spadaju u snalažljivost.

U akciji Oluja tvrde da su protjerani Srbi. Kako nazvati akciju u kojoj je protjerano preko 832.000 mladih i školovanih Hrvata u Irsku, Njemačku, Austriju do danas?

HDZ-ova politika glođe državu kao i proračun nemilosrdno. Kada je potpuno oglođu, odbaciti će je kao staru kost. To je sebična, pohlepna i pokvarena žgadija. Na žalost puno mladih koji su samosvjesni i žalosni će tek napustiti Hrvatsku.

Šuteći opljačkan narod bolje ni ne zaslužuje!

Dakle, kako nazvati akciju koja je počela nakon Oluje i još traje, a protjerala je 832.000 mladih Hrvata u Irsku, Njemačku i Austriju?

HDZ provodi puzajuće sustavno istrebljenje Hrvata. Pretvaraju naše živote u svoju imovinu, rasprodaju prirodne resurse, čemu svi već dugo svjedočimo.

Nažalost, svi imamo osjećaj da ih nitko nije ni birao. Naime izbori su toliko izmanipulirani da svake godine imaju sve više glasova, a narod je sve nezadovoljniji. Napraviti će sve samo da ostanu na vlasti. Znaju vrlo dobro kako će narod prevariti sa biračkim mjestima, jer da je glasanje pravedno i transparentno, glasačke kutije bi bile prozirne kako je to inače u svijetu. Pitanje je koliko bi zaista tada bilo HDZ-ovih glasača.

Tko će iskazati oprost i pijetet za 832.000 mladih iseljenih Hrvata, a neki su i ovrhama opterećeni uz blagoslov HDZ-ovih pravomoćno osuđenih članova?

Oni kontroliraju kompletan izborni proces

Tko će kupiti Apis i lažirati izbore? Da podsjetimo, tvrtka Apis je zadužena za brojanje glasova, a ista tvrtka je donedavno bila pod kontrolom Milana Bandića. Danas je ta tvrtka pod kontrolom HDZ-a o čemu je svojedobno pisao i Večernji list.

Gotovina je svojedobno izjavio “okrenimo se budućnosti”, no sigurno nije mislio na budućnost u kojoj nam je protjerana inteligentna i školovana mladost, u kojoj starci kopaju po kontejnerima, u kojoj umirovljenici žele što prije umrijeti, jer su svijesni da im mirovine nema tko zaraditi ili je upitna njihova isplata, te da na onaj svijet odu dok još donekle žive živote dostojne čovjeka.

Sigurno mislio na budućnost u kojoj majke ne žele rađati sirotinju i roblje, nije mislio ni na budućnost u kojoj se sudi po financijskoj moći, a ne po pravednosti, ni na onu u kojoj njegov hrabri branitelj diže ruku na sebe jer je u miru izgubio dostojanstvo, čast, prijatelje, djecu i sve to zbog toga jer je omogućio ratnim i poslijeratnim profiterima da ga gaze!