fbpx

SUPRUG GROZDANE PERIĆ Pijan mahao puškom pred gostima restorana, mlada trudnica zbog šoka završila u bolnici!

Kada smo supruga i ja krenuli prema automobilu na obližnjem parkingu, taj alkoholizirani postariji muškarac krenuo je za nama i iz svojeg prtljažnika auta izvadio karabin, kaže svjedok Ante Buneta, vatrogasac iz Gospića.

Nešto iza 20 sati sinoć se na parkingu kod restorana na Baškim Oštarijema dogodio incident koji je pukom igrom slučaja završio bez težih posljedica, ali je bio dovoljan da mlada trudnica u visokom stupnju trudnoće zbog šoka i pretrpljenog straha završi na hitnom medicinskom traktu Opće bolnice Gospić, a kasnije na ginekološkom odjelu.

Zanimljivo je kako Policijska uprava ličko-senjska medijima nije ništa dojavila o ovom incidentu koji nam je prepričao sudionik Ante Buneta (35), vatrogasac iz Gospića.

“Tijekom večere sa suprugom stalno nas je uznemiravao lavež i agresivno ponašanje psa čiji je vlasnik bio vidno pijan. Na naše zamolbe da udalji psa i omogući nama i svim ostalim gostima nesmetan boravak u restoranu taj pijani vlasnik psa se nakratko smirio. Međutim, kada smo supruga i ja krenuli prema automobilu na obližnjem parkingu, taj alkoholizirani postariji muškarac krenuo je za nama i iz svojeg prtljažnika auta izvadio karabin. Mahao je puškom, uperujući cijev prema supruzi i meni. Jedva se smirio, a mi smo se uputili u Gospić, gdje je supruga od šoka i straha počela osjećati bolove. Sve ovo sam odmah uredno prijavio policiji i na brojeve 112 i 92”, izjavio je Ante Buneta.

Ante je ubrzo doznao kako je agresivni i alkoholizirani muškarac Boris Perić, suprug saborske zastupnice Grozdane Perić (HDZ) iz Zadra koji ljetuju u Brušanima nadomak Gospića gdje imaju kuću. Njegovo sinoćnje pijanstvo potvrdili su i mnogi gosti restorana.

Glasnogovornica PU ličko-senjske Maja Brozičević potvrdila je kako je zaprimljena prijava po kojoj policijski službenici profesionalno postupaju.