fbpx

KALMETINI I LONGINOVI POLICIJSKI PSI GUŠE SLOBODU MEDIJA I IZRAŽAVANJA!

Danas je u policijsku postaju priveden županijski vijećnik Marko Pupić Bakrač nakon što mu je po nalogu pretresena kuća od strane zadarske policije. On je samo jedan u nizu osoba sa kojima se HDZ-ovi lopovi obračunavaju preko institucija koje mi svi kao građani financiramo da nas štite. Pod HDZ-om nas ugnjetavaju i vrše represiju nad svakom osobom koja se usudi javno kritizirati njihovu korumptivnu hobotnicu koja je u Zadru neometano na vlasti već 30 godina!

Sve se to odigralo po po prijavi župana Božidara Longina koji se našao prozvanim i ugroženim nakon što je Pupić-Bakrač objavio komentar na Facebook društvenoj mreži: “Političaru, dužnosniu, HDZovcu sa psećim nadimkom sprema se kineski ražanj”.

Župan Longin pronašao se u Pupićevom komentaru te ga je prijavio, kako doznajemo, za prijetnju. Iako se u Pupićevom komentaru ne navodi nikakvo ime, Božidar Longin očito smatra kako ima pseći nadimak te kako se taj komentar odnosi upravno na njega.

Iako oporbeni županijski vijećnik ima pravo kritizirati vladajuće, istraživati njihovo djelovanje, korupciju te javno komentirati i iznositi činjenice koje bi spriječile korupciju, vladajući zajedno sa DORH-om i policijom ne smatraju tako. Naime provodi se policijska i sudska represija svih neistomišljenika HDZ-ovog stava i djelovanja, odnosno pljačke ove države. Kakvo je njihovo “djelovanje” dovoljno govori broj iseljenih mladih i školovanih koji su pobjegli glavom bez obzira, što dalje od ove HDZ-ove prčije, kako danas izgleda nekad prespektivna država Hrvatska.

Dva Božidara, Longin i Kalmeta te njihov politički potrčko, Anton Dražina, sada provode poiicijsku represiju nad svim neistomišljenicima i onima koji im se suprostave ili izraze javno svoje mišljenje ili svoj stav. Upravo se to događa Marku Pupiću-Bakraču po kojem udaraju već duže vrijeme sa čak naručenim tekstovima po raznim tjednicima i portalima, a ministarstvo ga istražuje njegovo političko djelovanje u cilju da mu da otkaz kao ribljem inspektoru.

Napadi na neistomišljenike provode se vrlo podmuklo, sa lažnim prijavama i svjedocima, izvrnutim optužnicama, podmetnutim dokazima…, a sve u cilju da se osoba pod “istragom” dovede u poziciju da ju se ima čime ucjenjivati. Ili umukni ili ćeš u zatvor. Zvući poznato iz prošlih sistema? Udbaške metode, HDZ-ovcima su dobro poznate, većina ih je radila za Udbu.

Sve navedeno, HDZ-ove su metode obračuna sa kritičarima njhove korupcijske vladavine. Kako ona stara izreka kaže: Sve države imaju mafiju samo u Hrvatskoj mafija ima državu!