fbpx

NAKON ŠEST GODINA MICHAEL SCHUMACHER NAPUSTIO ŠVICARSKU Ne može pričati, komunicira s očima

‘Službeno mogu potvrditi da će se Michael Schumacher doći u našu općinu i da se sve ovdje sprema za njegov prijem’, javlja net.hr

Nakon više mjeseci šutnje, odnosno nepisanja o sedmerostrukom prvaku Formule 1 Michaelu Schumacheru, u proteklih desetak dana u medijima su se pojavile konkretnije informacije o zdravstvenom stanju teško ozlijeđenog Nijemca, koji 29. prosinca 2013. godine doživio tešku nesreću na skijanju u francuskim Alpama udarivši glavom o stijenu.

Od tada pa do danas, malo toga se zna o njegovom zdravstvenom stanju. Njegova obitelj to skriva od javnosti kao zmija noge. No, nakon što je renomirani neurolog Erich Riederer u dokumentarnom filmu francuskog TMC-a po prvi put progovorio o konkretnim informacijama o Schumiju, doduše u obliku nagađanja pretpostavljanja ali opet konkretnih, sad je to napravila i Elisabetta Gregoraci, inače bivša supruga Flavija Briatorea, Schumacherova šefa iz doba kada je vozio za Benetton. Pisali smo o tome proteklog vikenda.
“On ne može pričati. Komunicira s očima. Samo ga troje ljudi mogu posjetiti”, povjerila se Gregoraci jednom od sudionika talijanskog Big Brothera, emisije u kojoj i sama sudjeluje.