fbpx

SPREMA SE VRUĆA JESEN LOPOVSKOJ VLASTI U HRVATSKOJ

Jučerašnji događaj nije nikakvo iznenađenje. Puno mladih ljudi ima slične pomisli jer su im životi bez prespektive i uništeni u ovoj pokradenoj i korupcijom uništenoj državi iz koje svi bježe.

Kad se osvrnemo na bahatost, lopovluk, korupciju i potpuni nedostatak morala vladajućih, ne čudi što je neko tako mlad u nesretnog policajca koji čuva ulaz u Vladu ispalio rafal.

“Dosta je bilo prevara i bezobzirnog gaženja ljudskih vrijednosti bez odgovornosti”, napisao je napadač Danijel Bezuk na svom Facebook profilu prije nego je zapucao.

Većina medija realno ne piše o stvarnom stanju u Hrvatskoj. Naslonjeni su na razne interesne grupacije ili, još gore, na državni proračun. Stoga im nije interes pisati o stvarnom stanju u državi.

U Hrvatskoj se mora dogoditi da mladi uzmu pušku u svoje ruke kako bi se u javnosti potakla tema koruptivne vlasti koja sustavno pljačka i uništava Hrvatsku već desetljećima.

Kako smo već pisali, Hrvatsku čeka vruća jesen. Sa korupcijskim aferama koje isplivavaju svakodnevno, uz nadolazaći val od preko 300.000 ovrha građanima te najave da bi banke mogle kolabrirati, građani su stisnuti pred u kut iz kojeg nemaju drugog izlaza već da krenu na uzrok svega, a to je koruptivna i bahata vast.

Dok ranjeni policajac krvari na Markovom trgu ranjen jer je štito ulaz u Vladu, ministri koju su članovi iste Vlade, konkretno ministar Beroš, zaobilazi ga bez da mu pruža ikakvu pomoć, tim više što je po struci doktor, time pokazujući pravo lice hrvatskog političara. Svinje nas vole samo pred izbore, a kasnije gledaju samo svoju guzicu. Prema jučerašnjem primjeru, počeli smo pucati jedni po drugima zbog njihovog lopovluka, dok oni mirno sjede u ugodnim sjedalima luksuznih limuzina koje smo mi platili.

Umjesto uzrocima, Plenkovićeva vlast se bavi samo posljedicama jučerašnje pucnjave. Cijela vladajuća ekipa ne pokazuje ikakvu sposobnost predočiti problem u kojem se društvo nalazi, jedino što oni umiju je pomesti pod tepih kad se nešto loše dogodi, pritom pazeći na to da sami sebe unaprijed operu od bilo kakve odgovornosti.

Zbog svega navedenog očito je da se Vladi sprema vruća jesen, svojevrsna revolucija u kojoj bi na Markov trg mogla doći razularena rulja nezadovoljnika koji više zaista nemaju što za izgubiti.