fbpx

Trojac osumnjičen za krađu iz trgovačkog centra

Sumnjiči ih se da su u Zadru u trgovačkom centru iz nekoliko trgovina otuđile razne artikle, nakon čega su sa otuđenim predmetima u više navrata izlazile iz trgovačkog centra te ih ostavljale na čuvanje u vozilu

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije hrvatske državljanke u dobi od 27 i 18 godina, te 19-godišnjim hrvatskim državljaninom, koji se sumnjiče za imovinska kaznena djela.

Sumnjiči ih se da su 27- i 18-godišnjakinja u ponedjeljak, 05. listopada tijekom prijepodneva u Ulici Akcije Maslenica u Zadru u trgovačkom centru iz nekoliko trgovina u vlasništvu trgovačkih društava, u cilju da se materijalno nepripadno okoriste otuđile razne artikle (kozmetika i odjevni predmeti) u vrijednosti preko 1 000 kuna, nakon čega su sa otuđenim predmetima u više navrata izlazile iz trgovačkog centra te ih ostavljale na čuvanje 19-godišnjaku koji ih je čekao na parkiralištu u vozilu splitskih registarskih oznaka.
Svi troje su uhićeni i dovedeni u službene prostorije te je nad njima provedeno kriminalističko istraživanje i izvršena pretraga vozila kojom prilikom su otuđeni predmeti pronađeni i oduzeti.
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv njih se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje da su počinile kaznena djela Krađa.