fbpx

USKOK IPAK NIJE BLOKIRAO IMOVINU BRAĆE MAMIĆ? Zoran prodaje vilu u Zagrebu za 2 milijuna €

Iako je izvješteno kako je braći Mamić Uskok blokirao imovinu, čini se da to ipak nije tako. Kako doznaju 24 sata, trener Dinama prodaje vilu u zagrebačkoj podsljemenskoj zoni za gotovo dva milijuna eura. Vila od 600 kvadrata je u Markuševcu na zemljištu od 3600 kvadrata.

Sagrađena je 2009., a ima po četiri spavaće sobe i kupaonice te dva garažna mjesta. U podrumu su vinoteka, vešeraj, teretana, garderoba, bazen, jacuzzi, finska sauna i parna kupelj.

“Imam posao, obitelj, moram prehranjivati, plaćati odvjetnike, troškove puta…, vapio je Zoran Mamić (49) na Županijskom sudu u Osijeku, gdje njemu, bratu Zdravku i nećaku Mariju te ostalima sude za izvlačenje 144 mil. kuna iz Dinama te 200 milijuna kuna štete nanesene zagrebačkom klubu.

No, s obzirom da posjeduje luksuznu vilu, koja začudo nije stavljena na popis blokirane imovine, Mamić ne bi trebao oskudijevati novcem.

Već po najavi prodaje počela su i spekulacije da se i mlađi Mamić, poput mu brata Zorana sprema na selidbu u BiH pa u Hrvatskoj rasprodaje imovinu.

Naime, Zdravko Mamić u susjednu je zemlju pobjegao nakon pravomoćne sudske presude za izvlačenje novca iz Dinama.