fbpx

Kazalište lutaka Zadar nastavlja s programom Večernje scene za odrasle

Kazalište lutaka Zadar i ove kazališne sezone nastavlja s programom Večernje scene za odrasle

Koncept programa namijenjen je afirmiranim i neafirmiranim autorima svih generacija, gdje posjetitelji mogu uživati u dramskim predstavama, monodramama te plesnim i glazbenim produkcijama.

Prvu ovosezonsku predstavu u sklopu Večernje scene možete pogledati ove subote, 7.studenog, u 20:00 sati, kada nam u goste dolazi kazalište Playdrama iz Splita s predstavom “Dijete našeg vremena”.

”Dijete našeg vremena” predstava je koja traga za perspektivom mladih danas, diljem Dalmacije i Splita.
Njihove odluke nisu nimalo lake jer život u medijski idealiziranoj sredini, u koju država kontinuirano ulaže i investira u njenu budućnost, dalmatinskoj dici ostavlja previše izbora. Naravno, predstava traga za perspektivom isključivo u ljetnom periodu, na samom početku sezone, kad se kamere vrate na naše ulice, kad ponovno postajemo aktualna tema. Katkad se zbunimo pa pomiješamo našu autentičnu tradiciju s nečim manje autentičnim iz brzinski natipkanih vodiča za top deset simbola Dalmacije, ali brzo se snađemo i grabimo dalje.

Režija: Helene Petković
Igraju: Stipe Jelaska, Lovre Kondža, Petar Salečić, Luka Šatara

Više o predstavi: http://www.playdrama.hr/predstave/ivana-vukovi%C4%87-dijete-na%C5%A1eg-vremena/

Karte se mogu kupiti na blagajni KLZ četvrtkom I petkom od 10:30 do 12:30, sat vremena prije predstave ili on line na: https://www.klz.hr/repertoar/ulaznice