fbpx

P Automobili Import donirat će vozilo Peugeot 508 zadarskoj Strukovnoj školi Vice Vlatkovića

Budući da je marka Peugeot poznata po inovativnom pristupu razvoju vozila, na ovaj način, učenicima će se omogućiti lakši uvid u suvremene tehnologije cestovnih motornih vozila

Generalni zastupnik francuske marke Peugeot, P Automobili Import, donirat će sutra vozilo Peugeot 508 zadarskoj Strukovnoj školi Vice Vlatkovića.

Budući da je marka Peugeot poznata po inovativnom pristupu razvoju vozila, na ovaj način, učenicima će se omogućiti lakši uvid u suvremene tehnologije cestovnih motornih vozila, javlja eZadar. Donirana oprema bit će smještena u školskoj automehatroničarskoj radionici Strukovne škole Vice Vlatkovića u Zadru te će se koristiti u nastavne svrhe.

“Prije svega, želim se zahvaliti P Automobil Importu na donaciji vozila čime su pokazali da su prepoznali važnost strukovnog obrazovanja u RH-a kao i potrebu njegova usklađivanja sa zahtjevima tržišta rada odnosno novim tehnologijama. Vozilo će nam biti izuzetno korisno jer će nam omogućiti da se stručno-teorijski i praktični dio obrazovanja naših učenika u zanimanjima automehatroničar i tehničar za vozila realizira neposredno na vozilu. Takovim oblikom nastave našim učenicima se pruža mogućnost stjecanja stručnih kompetencija potrebnih na tržištu rada”, rekao je ravnatelj škole Tihomir Tomičić.

P Automobil Import, društvo u sastavu Grupe Emil Frey ujedno i generalni zastupnik marke Peugeot u Republici Hrvatskoj, ovom donacijom pokazuje društvenu odgovornost, na način kako je to činio i prije nekoliko godina kroz humanitarnu akciju “Peugeot protiv mina” te početkom ove godine donacijom Peugeota Rifter Klinici za dječje bolesti Zagreb, prenosi eZadar.