fbpx

“Plenkovićevo ‘on nije još za ništa kriv’ Kuščeviću, sjajna je poruka i poziv svima da samo nastave krasti”

Premijer Plenković je izjavio kako ne vidi ništa sporno u tome što se na unutarstranačkim izborima u HDZ-u u Nerežišću kandidirao i pobjedio kao jedini kandidat, bivši ministar uprave i bivši politički tajnik stranke, Lovro Kuščević, iako ga Uskok istražuje zbog sumnje u malverzacije sa zemljištima i izmjenama prostornih planova na otoku Braču.

“Koliko sam ja shvatio, Lovro je dolje jedini kandidat, i to na poticaj članstva. Nije on za ništa još kriv”, rekao je Plenković.

Premijerovu reakciju i Kuščevićev povratak komentirao je poduzetnik i bivši tv voditelj Hamed Bangoura.

“Sve što se oduvijek željeli znati o Hrvatskoj i borbi protiv korupcije, a niste se usudili pitati, sažeto je u ovoj rečenici premijera Plenkovića na pitanje o bivšem ministru Lovri Kuščeviću. Pa tako premijer za Uskokovog optuženika kojeg je smijenio, a kojem su štedljivi članovi HDZ- Brač opet dali svoj glas kaže: “On nije još za ništa kriv.”

Tih šest slatkih riječi kao sjajna poruka i poziv svima da samo nastave krasti i dalje, jer borba protiv korupcije je zapravo mitska. Baš kao i mitske reforme. Onako od srca dragi premijeru. Svaka čast! Tako se bori protiv korupcije, poručio je Banogura.