fbpx

U ZADAR STIŽE TIM ISTRAŽIVAČKIH NOVINARA

U Zadar ovih dana stiže tim istraživačkih novinara. Tema istraživanja biti će prljave i nezakonite radnje zadarske policije, Općinskog državnog odvjetništva, Županijskog državnog odvjetništva i zadarske gradske uprave koja je definitivno najveće grotlo korupcije u ovom dijelu Hrvatske.

Iz Grada Zadra kroz godine su izvukli stotine milijuna kuna na privatne račune te je napravljena ogromna i nepopravljiva šteta pogodovanjem raznim interesnim skupinama u Zadru, a poglavito u građevinskom sektoru. Zbog svega toga učinjena je velika šteta i u infrastrukturnim ulaganjima te gospodarstvu u cijelosti.

Sve navedeno biti će tema istraživanja, a već smo u posjedu značajnog broja dokumenata koji sve navedeno dokazuju.

Koliko daleko ide korupcija u Zadru, tko je sve sudionik korupcije, koji političari su dobili mito i kojim tvrtkama je pogodovano od strane lokalne vlasti te koliko su o svemu informirane institucije policije i DORH-a? Zašto iste institucije ništa ne poduzimaju po tom pitanju, zašto ne rade svoj posao? Upravo to će biti pitanja u ovom istraživanju, a o svemu će biti snimljen i video prilog sa izjavama odgovornih osoba.