fbpx

BANGOURA: “Nakon što su po Irskoj i Njemačkoj raselili obitelji sa sela, sad će rasturiti i autohtono sjeme”

Poduzetnik i bivši tv voditelj komentirao je aktualne događaje:

“Vjerovali ili ne, ali ako niste znali kao što postoje “Liječnici bez granica”, tako postoje i “Bankari bez granica.” Saznao sam to jučer gledajući N1 televiziju dok je o njima govorio izvjesni g. Domac. Čovjek ih toliko nahvalio da su mi suze same od sebe poput slapova tekle niz obraze. Vjerojatno bi i sada plakao od sreće da nisam okrenuo na RTL potragu i čuo nešto što je moje suze radosnice zbog postojanja bankara bez granica, zamijenilo suzama boli i patnje nad tužnom sudbinom bivšeg predsjednika uprave Janafa, kaže Bangoura te nastavlja:

“Taj dragi i umiljati dečec je pazite sad, na dan uhićenja u četvrtak, krenuo kupovati zemljišta u Slavoniji kako bi spriječio da ista kupi neki srpski tajkun, a oni ga uhitiše. Kako su zločesti ti dečki u Uskoku. Plemenitog čovjeka su uhitili u misiji spašavanja hrvatskih oranica dok je za vrijeme radnog vremena, za kojeg ga plaćaju hrvatski građani, išao potrošiti privatni milijun iz garaže. I to će biti njegova obrana, jer Hrvati su jalni i zlonamjerni, a on je imao dobre namjere.

“I taman kad pomislih da nakon svega u mainstream medijima nema toga što me može iznenaditi, pojavi se naša ministrica poljoprivrede, još jedna u nizu kandidata za Nobelovu nagradu na čelu našeg ministarstva poljoprivrede. Mrtva hladna i ona na čelu istog nastavlja s rasturanjem hrvatske poljoprivrede. Sada je sjeme na redu. Nakon što su raselili obitelji sa sela po Irskoj, Njemačkoj i ostalim zemljama Europe i svijeta, sada je ekipa odlučila rasturiti i autohtone sjemenke. Ono demografsko sjeme su rasturili odavno. Bilo je jučer u medijima i o aviončićima, ali da vas ne zamaram s tom sitnicom, kaže Bangoura.