fbpx

GRMOJA: “Zanimljivo, prva Kovačevićeva izjava nakon puštanja bila je da ministar Ćorić nije odgovoran”

Na pitanje kako komentira jučerašnju izjavu Dragana Kovačevića nakon što je izašao iz tromjesečnog istražnog zatvora u Remetincu, Grmoja kaže kako je zanimljivo da je prva Kovačevićeva izjava nakon puštanja na slobodu da ministar Ćorić nije odgovoran.

“Nadam se da se tu ne radi o nekakvom ‘dealu’, nadam se da nećemo ponovno gledati jednu situaciju u kojoj imamo suđenje koje traje desetak i više godina, bez stvarnog epiloga”, istaknuo je Grmoja.

Ponovno postavljam pitanje i vama medijima ovdje i hrvatskim građanima – kako je moguće da 10 godina Porezna uprava nije istraživala nesrazmjer imovine Dragana Kovačevića i gradonačelnika Velike Gorice (Dražena) Barišića. Ja mislim da je to ključno pitanje”, poručio je Grmoja u parku Zrinjevac gdje je Most predstavio Zvonimira Troskota kao svog kandidata za gradonačelnika Zagreba.

Nakon izlaska iz tromjesečnog istražnog zatvora u utorak poslijepodne, bivši direktor Janafa i drugoosumnjičeni u aferi Janaf, Dragan Kovačević izjavio je kako nije ”ukrao niti jednu lipicu” te da će na sudu dokazati svoju nevinost. Također, u utorak navečer pušten je iz istražnog zatvora u Remetincu suosumnjičeni u aferi Janaf Dražen Barišić, nakon što je podnio ostavku na dužnost gradonačelnika Velike Gorice.