fbpx

Kalmeta uvijek nosi pištolj sa sobom – koga se to boji?

Najveći lopov u povijesti Zadra Božidar Kalmeta, opet je na naslovnicama tjednika koji pišu o korupcijskim aferama u koje je upeten, o pranju i izvlačenju novca iz državnih projekata za vrijeme kada je upravo on bio na mjestu ministra i odgovorna osoba.

Prema provjerenim informacijama koje imamo, Kalmeta u posljednje vrijeme ne napušta kuću bez pištolja. Nedavno je Kalmeta razbio svoj službeni automobil navodno u pijanom stanju, a u policiji nema zavedenog slučaja, što je očekivano ako uzmemo u obzir učestale sastanke i prisne odnose načelnika Dražine sa Kalmetom.

Kalmeta je svakodnevno pod utjecajem raznih opiata. Prema tvrdnjama njegovih bliskih suradnika, redovito pije razne tablete za smirenje i alkohol.

No, zbog čega je Kalmeta toliko uzmemiren? Radi li se o realnom strahu ili možda paranoji uvjetovanoj njegovim psihičkim stanjem? Koga se to Kalmeta zaista boji kada svakodnevno sa sobom nosi napunjeno vatreno oružje? Zbog čega je toliko vidno rastresen?

Policija Kalmetino kretanje sa vatrenim oružjem tolerira. Dok je Dražina načelnik, Kalmeta može šetati i sa haubicom..

Koliko je zaista sigurno da netko po gradu šeta alkoholiziran, vidno rastrojen, na tabletama za smirenje i uza sve to još i naoružan?