fbpx

DOMAGOJ MARGETIĆ O NAPADU NA NJEGA: “Znamo imena i znamo kako se sve organiziralo, zna i policija!”

Istraživački novinar Domagoj Margetić oglasio se na društvenim mrežama povodom napada na njega u noći 1. siječnja 2021. godine. 

“Policiji dajem rok do ponedjeljka 4.1.2021. godine da uhiti naručitelje, organizatore i izvršitelje napada na mene u noći 1.1.2021. Imamo dokaze da se ne radi o nepoznatim naručiteljima i počiniteljima. Znamo imena i znamo kako se sve organiziralo, zna i policija. Ukoliko osumnjičenici ne budu uhićeni do ponedljeljka, cijelu priču objavljujem, a MUP i vlast će takvim ponašanjem jasno dati do znanja da suučesnici. Toliko znanja radi!

Znam samo jedno. Da je ovako nešto bačeno na prozor Andreja Plenkovića ili Zorana Milanovića to bi bio terorizam. Obzirom da je bačeno meni kao novinaru ova dvojica znaju zašto šute, a policija zna koga prikriva.

U ponedjeljak objavljujem sve o naručiteljima, organizatorima i počiniteljima. Do tad dajem rok policiji za uhićenja. Sve je već mjesecima dobro organiziramo i nije nimalo bezazleno. Vlast se nije oglasila o napadu, nije niti opozicija. Nije nitko. Hvala medijima i kolegama koji su objavili vijest. Policija mi do ovog trenutka nije pružila zaštitu, iako imaju dokaze da je mafija platila moju likvidaciju”, napisao je je Margetić.