fbpx

ZATO PREDSJEDNIK TVRDI DA JE SVE U ZASTARI! Kuće na Banovini obnavljali otac i brat supruge Zorana Milanovića

Središnji ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje objavio je popis projektantskih i nadzornih tvrtki, kao i izvođača radova te područnih nadzora i revidenata povezanih s obnovom u Sisačko-moslavačkoj županiji nakon Domovinskog rata. Na njoj su neka zanimljiva imena.

Na listi projektanata i nadzora tvrtki koje su sudjelovale u obnovi u Sisačko-moslavačkoj županiji našla se i tvrtka GIM d.o.o. iz Zagreba, povezana s Ivanom i Tomislavom Musićem, ocem i bratom Sanje Musić Milanović, supruge predsjednika Zorana Milanovića. Tvrtka je osnovana 1989. i njezin je vlasnik bio Ivan Musić, a od 2015. ju je preuzeo Tomislav Musić, dok je Ivan Musić na poziciji prokurista.

Tvrtka je registrirana za graditeljstvo, inženjering i marketing, a 2019. prijavila je prihod od oko milijun kuna. Ured predsjednika još se nije oglasio o sudjelovanju te tvrtke u obnovi, no Zoran Milanović je prilikom posjeta Petrinji izjavio da je kriminal u obnovi otišao u zastaru.

“To nije bilo ratno profiterstvo, to je bilo ratno kokošarenje, potkradanje. Koga ćete optužiti nakon 20 godina? To je naprosto jedna od naših sramota”, rekao je Milanović.

Sada je jasno zašto.