fbpx

BOŽINOVIĆ ŠUTI Dok ugostiteljima prijete zatvorom, Kerum tulumari sa utjecajnom sucima u konobi

Index je jučer objavio imena pet utjecajnih splitskih sudaca, među kojima su predsjednici dvaju sudova, koji su nedavno besplatno jeli i pili kod Željka Keruma u njegovoj konobi “Pršut” u Kaštelima.

Naime, usred pandemije, dok s državnog vrha stižu prijetnje legalnim ugostiteljima odluče li se slučajno otvoriti vrata i dok se ponavljaju preporuke o izbjegavanju druženja većeg broja osoba u zatvorenim prostorima, Bruno Klein, predsjednik Županijskog suda u Splitu, Silvio Čović, predsjednik Upravnog suda u Splitu, Dinko Mešin, glasnogovornik Županijskog suda u Splitu, Miho Mratović, sudac Županijskog suda, i Tomislav Zlodre, sudac Općinskog suda u Splitu, proveli su u subotu 23. siječnja više veselih sati u Kerumovu prostoru za druženje s prijateljima u Kaštelima.

Jutros se o svemu oglasio Željko Kerum.

“Mislio sam ne komentirati događaj u Kaštelima ali novinari stalno zovu pa moram. Znači ja u konobu nisam zvao nikoga niti se ikako čujem s ikim od spomenutih ljudi, čak ni s Mornarom. Mene je pitao Damir Karaman može li doć Mornar sa svojom ekipom s nogometa, naravno da sam dozvolio. Kad su ti ljudi otišli, ostao je samo jedan kojeg isto ne znam, ja sam kao inače zapjevao jer volim pjevat, za sve ostalo pitajte Karamana jer je on doveo tog kretena koji je to snimio”, napisao je Kerum.

Damir Karaman je bliski Kerumov suradnik i jedan od šefova njegove kampanje na prošlim izborima.

Tulum kod Keruma komentirao je na današnjoj konferenciji Stožera i ministar unutarnjih poslova Božinović.

“Ja ne mogu davati izjave koje bi se mogle protumačiti kao utjecaj na rad suda, rekao je Božinović.