fbpx

KAFIĆ ZABRANIO ULAZAK HDZ-ovcima! Vlasnik: To je zbog svih poniženja koje ste pružili mom narodu

Nije tajna da su ugostitelji ogorčeni Vladinim epidemiološkim mjerama i postupcima za koje smatraju da su nepravedni prema njima i djelatnosti kojom se bave. Najdalje su otišli u cafe baru Three Monkeys u kojem su od danas nepoželjni članovi HDZ-a.

Vlasnik kafića je na Facebooku objavio:

“Povodom nagrade koju nam je uručio nas premijer jer smo bili vrlo disciplinirani i dobri, a ta nagrada je da caffe barovi od ponedjeljka mogu prodavati kavu za van (do sada su mogle pumpe, frizerski saloni, kiosci itd) imamo zamolbu za sve članove, glasaće i simpatizere HDZ-a.

Kao krajnji čin poniženja sto smo doživjeli od vas, naše vlade i vašeg premijera molimo v( ne zaslužujete veliko)as da ne dolazite u nas bar jer ovdje niste dobro došli.

Iz razloga:
Što nas premijer nije bio sposoban braniti mi toliko voljenu domovinu jer je anemićan a ipak je jako sposoban grčevito braniti stekovine 30 godišnje vladavine HDZ-a i njegovih pulena.
Iz razloga sto mi je sustavno i sistematski osiromašena zemlja do te granice da ni najveći optimisti vise ne vide izlaz iz ovog stanja”, objavio je vlasnik kafića te nastavio:
‘Krađa je temeljni cilj većine članova i simpatizera vaše stranke’

“Iz razloga sto je krađa svih oblika temeljni cilj većine članova i simpatizera vaše stranke. Namjerno ne navodim imena jer nemamo toliko vremena pa da se netko od ekipe ne osjeti uvjeđen.
Iz razloga sto bilo tko tko ne razmišlja poput vas je srbočetnik ,komunist ili sto već.
Iz razloga sto vrlo stručno i savjesno postavljate ljude već 30 god na pozicije koji nemaju ali bas nikakve predispozicije za obavljanje istih ali su podobni.
Tu moram navesti par imena jer bas moram, cisto radi evidencije .
Ministar gospodarstva izvjesni ‘tić’ koji dana nije radio u tom istom gospodarstvu a mene zastupa a još više boli sto se u njegovim ocima vidi prezir prema bilo ćemu poduzetnom.
Nasa putena vila gđica Rimac.
Šef HGK gospođa(nije slučajno) Burilović-jel te sram sto si se cijepio dok onkoloski bolesnici pa cak i doktori čekaju i dalje na svoju dozu cjepiva koju si im ti potrošio?
Šef HOK nešto Ranogajec ili jac ne znam točno .
Sin Luke Modrica gdin A.Markotić- licemjer u stručnoj literaturi.
Ne bi volio sad navoditi dalje jer mi se tlak dize opako.
Iz razloga sto je vas stručni stožer uvreda za sve ljude koji razmisljaju svojom glavom .

Ne želim vas blizu svjesan da će ovo moje pismo izazvati vašu reakciju i navalit cete na mene kao na drzavnog neprijatelja broj jedan.(koliko ste ih samo imali u svojim redovima ,sanader ,cobankovic ,general zagorac, opet poduzi popis stoga necu dalje ali ovakvi poput mene su najveci problem jer razmisljaju svojom glavom,jel da?
Svjestan sam da se nece nista promijeniti dok mali covjek ne digne glas i bas zbog toga vas molim da nas zaobiđete.
Nismo pristali i nikad nećemo na ovo .
Zbog svih kolega koji jesu ili će biti prisiljeni svoje poslove zauvijek zatvoriti, zbog svih suza isplakanih u samoći zbog neizvjesnosti ,zbog svog proživljenog straha i poniženja koje ste pružili mom voljenom narodu i domovini.
Bilo je dosta.
NO PASARAN,” objavio je jučer vlasnik cafa bara Three Monkeys.

Ponovo se oglasio i danas. Kaže da mu je dosta dvostrukih standarda.

“Jučerašnji status ne predstavlja stav osoblja lokala već vlasnika izrevoltiranog postupanjem vlade i stožera naspram ugostitelja kao i naroda u cjelini.
Ja kao vlasnik stojim iza svake rijeci napisane nikako zbog nekog svog interesa, zbog toga jer pripadam nekoj drugoj politickoj opciji, vec iskljucivo zbog toga jer ne mogu vise trpjeti dvostruke standarde, da su u mojoj zemlji neki bitniji od drugih”, napisao je vlasnik.