fbpx

KOLAKUŠIĆ POKREĆE PROJEKT ‘FREEDOM’: “PCR testovi i lockdown su zločini protiv građana!”

Nezavisni zastupnik Mislav Kolakušić danas je najavio pokretanje projekta ‘Freedom’.

Svoje je stavove iznio u EU parlamentu.

“Lockdown, PCR testovi i kampanja straha oduzeli su građanima slobodu, pravo na kretanje i pravo na rad. Zabranjuje se rad pojedinim građanima, izgubljeni su milijuni radnih mjesta. Uvođenje PCR testova kao metode utvrđivanja bolesti i uzroka smrti je zločin protiv čovječanstva, to je zločin protiv svakog čovjeka osobno. U povijesti su ujedinjene države pobijedile nacizam i fašizam. Sada, novom nacizmu koji raste i kojem nitko ne želi stati na kraj u ime država, stati će na kraj slobodni građani. Vrijeme je da se slobodni građani udruže i kažu dosta. Želimo istinu, dosta laži, dosta straha. Nekada su se ratovi vodili oružjem, sada će se voditi istinom”, kazao je Kolakušić.

On je u okviru sjednice Odbora za građanske slobode Europskoga parlamenta upozorio na neodrživo stanje u kojem su mnogi građani starije dobi u domovima potpuno izolirani od svojih obitelji i slobodnog kretanja te da takve mjere drastično utječu na njihovo psihofizičko zdravlje i imunitet.

“Izolacija nije samo nehumana već i štetna, mora im se vratiti sloboda, a time i poboljšati zdravstveno stanje”, izjavio je tada Kolakušić.