fbpx

KROATISTAN Cjepivo je u Hrvatsku dopratila policija, da bi ga HDZ-ovci pokrali i cijepili sebe i svoje!

U 30 godina hrvatske samostalnosti od ‘uglednika’ povezanih s HDZ-om policija nije uspjela sačuvati ništa, pa neće ni cjepivo.

Transport prvih doza cjepiva protiv covida-19 pod policijskom pratnjom ne treba čuditi jer je ono izazov i kriminalcima i riječ je, na neki način i u širem smislu, o pitanju nacionalne sigurnosti. Ocijenio je ne tako davno Ante Letica, umirovljeni šef operative SOA-e i stručnjak za sigurnost dolazak prvih doza Pfizerovog cjepiva u Hrvatsku.

I bio je u pravo. Cjepivo je uistinu neodoljiv izazov kriminalcima. I to onima iz HDZ-ovog Stožera, iz HDZ-ove gospodarske komore, sveučilišta…

Tako su se preko reda cijepili predsjednika HGK, Luka Burilović, rektor zagrebačkog Sveučilišta, Damir Boras i njegova supruga iako su koronu preboljeli prije samo neki mjesec.

Kao šlag na torti u petak je otkriveno da je svoju majku preko reda cijepila i ravnateljica Klinike za zarazne bolsti Fran Mikaljavić i članica HDZ-ovog Stožera, Alemka Markotić.

I to je tek vrh ledene sante, to su oni za koje se zna.

Koliko je tek HDZ-ovaca, njihove rodbine i s njima povezanih osoba, za koje je cijepivo bilo ‘preveliki izazov’ pa su ga doslovno ukrali onima kojima je bilo potrebno da bi sebe cijepili.

Umirovljeni šef operative SOA-e i stručnjak za sigurnost Ante Letica dobro je procijenio da bi cijepivo moglo biti ‘preveliki izazov’ za kriminalce. Pogriješio je jedino u njihovoj identifikaciji.

Nisu to ‘razne ekstremne skupine, lijeve ili desne, antiglobalističke i antivakserske’, kako je rekao Letica.

U državi kriminalaca, kakva je Hrvatska, to su najviši organi vlasti, HDZ i sa strankom povezane osobe.

A u ovih 30 godina hrvatske samostalnosti, od njih policija nije uspjela sačuvati ništa. Pa neće ni cjepivo.