fbpx

PRIVEDENI VLASNIK TERETANE! ‘Moj izbor je bio da ’91. branim ovu državu, a Plenkovićev da je muze’

Prije nepuna dva mjeseca Andrija Klarić, jutros privedeni vlasnik teretane na Trešnjevci, imao je prvi susret s policijom.

On je tada putem društvenih mreža obavijesti javnost da mu se na vrata pojavila policija te bila bezobrazna, čak da su mu i udarili psa.

On je naime vježbao u teretani te držao on line trening njegovim vježbačima. Tad mu je na vrata pokucala policija.

“Bili su jako bezobrazni. Nisu mi objasnili što sam napravio krivo. Udario mi je i psa s vratima u glavu. Zato bi htio poručiti svima da mi je premijer, koji je moje godište, oduzeo pravo da radim i dao mi 4.000 kn da s time živim i financiram djecu. On me tako zaštitio od virusa od kojeg se ja sam štitim cijeli život, vježbajući i pazeći što jedem, kazao je tada Klarić.

U videu kojeg je tada objavio žestoko je kritizirao premijera Andreja Plenkovića.

– Moj izbor je bio da ’91. obranim ovu državu, a njegov da od 91 na dalje muze ovu državu. I to radi i danas. Nije tragično to što on to radi, već što mu mi to dozvoljavamo. Dok je premijer 91. godine bio anemičan ja sam kupio pušku i otišao na prvu liniju. Poslije rata nisam uzeo nikakve privilegije već svo vrijeme radim i uplaćujem novac u proračun. Da bi oni imao plaću- rekao je među ostalim.

Podsjetimo, Klarić se jutros priveden zbog otvaranja svoje teretane. Prijeti mu do dvije godine zatvora.