fbpx

Hrvatskom političkom smeću za neplaćanje lijekova krivi su blagdan Uskrsa i termin izbora

Smeće koje imamo od vlasti sa svojim anemičnim predstavnikom Plenkovićem, udostojilo se svaliti vlastitu krivicu neplaćanja računa za prijeko potrebne lijekove bolnicama – na blagdan Uskrsa i termin izbora. To političko smeće ni u jednom trenutku nije htjelo opravdati razlog zašto se primjerice ministar zdravstva, naš korona heroj, ne želi se javiti na telefon dobavljačima lijekova koji traže razgovor nakon što ova lopovska vlast koja proizlazi iz sektaške stranke koju je i sud u presudi prozvao ‘zločinačkom organizacijom’, nije platila ŠEST MILIJARDI KUNA duga za lijekove!

Moramo li svakodnevno ponavljati da Hrvati plaćaju najveće poreze u EU! Gdje su novci lopovi?

Smeću od premijera nije problem što je sve od reda pokradeno i uništeno, njemu je problem što su izbori pa je on jadan zajedno sa svojom sektaškom strankom napadnut jer, eto, sve je to zbog izbora i preizborne kampanje. Kao da inače neznamo da su korumpirana lopovska smeća koja sustavno uništavaju ovu državu već 30 godina.

Monstruozno je tom istom poliičkom smeću da ga primjerice predsjednik RH proziva za kriminal, lopovluk, nesposobnost i sl. no nije mu monstruozno da nema 6 milijardi kuna za lijekove? Nije monstruozno da su nestašicom lijekova u bolnicama ugroženi životi i zdravlje bolesnika? Nije mu monstruozno da članovi njegove sektaške stranke korumpiraju sudce, kupuju presude, prodaju i koriste državne resurse kao vlasitite?

Ne zaboravite, za svaki račun koji platite na kruh i milijeko, kavu koju popijete, namjernice za ručak koje svakodnevno kupujete – 25% uplaćujete državi! Svaka zaposlena osoba koja prima plaću uplaćuje i obvezne doprinose za zdravstveno osiguranje koje se obračunava po stopi od 16.5% !

Pitamo političko korumpirano smeće – Gdje su naši novci?!