fbpx

MAMIĆ OBJAVIO FOTKU: “Pijani sudac Kvesić tetura prema wc-u s bliskom damom koja ispija jegere”

Zdravko Mamić je i danas nastavio s objavljivanjem prljavština o osječkim sucima. Ovoga puta na udaru se našao Ante Kvesić.

Objavio je njegovu fotografiju oz opis:

“Do jučer sudac Butelja Kvesić nije imao niti jednu fotografiju na internetu, a sada će ih imati more. Na ovoj pijani Kvesić od bijelog vina tetura prema toaletu sa bliskom damom koja ispija jegere. Često je s njom u društvu,” napisao je Mamić.

“Da je još nekog istukao ili poslao koju lascivnu poruku sa službenog mobitela bio bi to običan radni dan suca Kvesića. Kad smo već kod tih poruka, ukupno ih je 170 vrlo uznemirujućeg sadržaja. Prema informacijama kojima raspolažem svi linkovi na iste su uklonjeni, svi tragovi zameteni. Materijali dostavljeni Državnom sudbenom vijeću su nestali, a Državno sudbeno vijeće je na svojoj 100. sjednici gospodina Butelju Kvesića odbilo stegovno kazniti zato jer “nema elemenata povrede sudačke časti”! Pa normalno da nema, kad sudačka čast kod Butelje ne postoji.

Povezano s ovim slučajem dogodilo se nekoliko provala u kojima su provalnici u stanove tražili CD-ove i kartice na kojima su fotografije ovih poruka, ništa drugo nije ukradeno. O jednoj takvoj provali postoji i policijski zapisnik, ukoliko ga Butelja Kvesić nije uklonio. Zbog ove afere gospodin Butelja Kvesić nije postao Predsjednik suda kao gospon ‘Frutek’, a sada trebam Vašu pomoć. Molim Vas da Državnom sudbenom vijeću uputite mail na dsv@pravosudje.hr i tražite ih kopiju svih SMS poruka na temelju kojih su odlučili da gospodin Kvesić nije povrijedio sudačku čast. Idemo dalje s #ReformaPravosuđa”, napisao je Mamić.