fbpx

Mamić otkrio vezu između ministra Ćorića i sudaca koji su otimali nekretnine umirućima!

Pravomoćno osuđeni bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić nastavlja s napadima na hrvatske suce. U najnovijoj objavi u nizu optužio je državnog odvjetnika u Osijeku i njegovu suprugu za sukob interesa, a priložio je dokumente, za koje tvrdi da potvrđuju njegove teze.

“Zašto DORH ne radi svoj posao u Osijeku? Donosim ekskluzivno ugovore kojima županijski državni odvjetnik u Osijeku i njegova supruga đavolja liječnica i hematologinja KBC Osijek potpisuju ugovor u doživotnom uzdržavanju s umirućim pacijentom đavolje liječnicečime je ona u direktnom sukobu interesa. Tim potezom čovjeku na smrtnoj postelji su oteli stan vrijedan 1,2 milijuna kuna i poslovni prostor vrijedan 400 000 kuna. U ugovoru su napisali da su obje nekretnine vrijedne 300 000 kuna i prevarili državu za porez. Ukupno 1,6 milijuna kuna imovine za 4 mjeseca skrbi. On je nerazdvojni kum suca Butelje Kvesića. Od njega, koji zbog ovoga treba biti hitno suspendiran, očekuje se da štiti pravo na području Osijeka, to je kao da alkoholičaru date da štiti vinski podrum”, poručio je jučer Mamić putem Facebooka, te pozvao sve da podijele dalje njegovu objavu.

Danas je otišao i korak dalje:

“Đavolja liječnica i njen suprug županijski državni odvjetnik Davor Petričević čovjeku kojeg je ona trebala liječiti uzeli su stan od 254 kvadrata i poslovni prostor od 68 kvadrata u Osijeku. Osim što su za 1,6 milijuna kuna prevarili jadnika koji je umro 4 mjeseca kasnije, u ugovoru su prijavili ukupnu vrijednost imovine od 300 000 kuna kako bi državu prevarili za porez. Grubom računicom ispada da su kvadrat stambenog i poslovnog prostora u Osijeku procijenili na 150 €/m2. Fantastičan popust za lešinare. Petričević je by the way bio ozbiljan kandidat za glavnog državnog odvjetnika prije tri godine, njegovom se izboru usprotivio bivši ministar Bošnjaković. Osim što ćete ostati bez posla oboje i kazneno progonjeni, za ovo ćete ići i u pakao, napisao je Mamić.

Odmah nakon tog posta uslijedio je jošp jedan u kojem je pokvarene suce povezao s ministrom gospodarstva Tomislavom Ćorićem:

“Pljačkaš umirućih, lešinar i državni odvjetnik Davor Petričević nerazdvojan je kum sa sucem Buteljom Kvesićem. Toliko su nerazdvojni da su obojica nekretnine stekli ugovorima o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju. Obojica su i danas na poslu. Njih dvojica su kumovi, a tko je šogor Davora Petričevića saznajte sami uz pomoć Googlea i napišite ispod mog statusa! Iz ove priče želim da za iduće dane zapamtite samo jednu ustanovu – Centar za socijalnu skrb Osijek, debelo crijevo društva, sotonino ljetovalište i mjesto u kojem ću barem 5 ljudi smjestiti u zatvor na jako puno godina”, napisao je Mamić.

Aludirao je naima na činjenicu da su državni odvjetnik Petričević i ministar Ćorić u srodstvu – oženili su dvije sestre, Jasminku i Dubravku Sinčić.