fbpx

SJEĆATE SE HDZ-ovog ‘CENTRAL PARKA’ NA MUSAPSTANU? Besramno lažu građane, a gradonačelnik ih sada otvoreno naziva budalama!

Prije 14 godina, točnije 1. travnja, nije šala, za vrijeme predizborne kampanje 2007. godine, HDZ nam je obećao kako će Musapstan biti novi “Central park” grada Zadra. Tom prilikom prezentirali su i projekt koji je držao tadašnji resorni ministar Petar Čobanković, kasnije poznat po guljenju krumpira.

I što je bilo nakog toga?

NIŠTA!

Građani ne doživljavaju šumu na Musapstanu parkom. Na Facebooku čak postoji profil “Park šuma Musapstan”. Isti “park” unesen je 5 godina kasnije, odnosno 2012. godine u izmjene Prostornog plana Grada Zadra. Nakon toga se nije dogodilo ništa! Šuma na Musapstanu postala je odlagalište otpada i iskorištenih narkomanskih šprica te definitivno nije lokacija koja bi se nazvala “parkom” i gdje bi bezbrižno odveli dijete u šetnju.

Foto: 057info

Musapstan je i dalje samo ŠUMA, koja je posađena prije 80 godina, a dodatno pošumljavanje koje je bilo najavljeno od strane Hrvatskih šuma na tom preizbornom skupu HDZ-a nije se nikada dogodilo, kao što se nije dogodilo ništa što je HDZ do sada obećao.