fbpx

Svaki istup HDZ-ovog kandidata za Zagreb totalna je senzacija. Novo: ‘Prioritet će mi biti gradnja tvornice cjepiva protiv korone’

Davor Filipović, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba bio je gost večerašnjeg Dnevnika HRT-a. “Sve me ankete pozicioniraju kao kandidata koji ima najveće šanse ući u drugi krug, rekao je dodajući kako bi “Tomislav Tomašević s Joškom Klisovićem bio opasan za grad Zagreb zato što je on najavio da će rođačko-plemensku strukturu gradonačelnika zamijeniti s ljudima koji njemu godinama daju informacije, a to su doušnici koji nemaju kompetencije”.

Zatim je pozvao Tomaševića na sučeljavanje da građani odluče tko je bolji, a pozivam i Klisovića jedan na jedan u košarci.

Njegovi prioriteti

Ponavljao je tezu koju iznosi često, da nitko u Holdingu tko dobro radi svoj posao neće završiti na cesti, nego će dapače imati priliku napredovati.

“Svim kandidatima od centra do desnog bi trebalo biti u interesu da krajnja aktivistička ljevica ne preuzme vlast u Zagrebu, ali na mom spektru se pojavio gospodin Škoro koji ne zna koliko iznosi gradski proračun, s druge strane imate Vesnu Škare Ožbolt koja je isključila svaku mogućnost suradnje sa mnom”, požalio se.

Filipović je rekao da će mu, ako pobijedi “prioritet biti izgradnja tvornice cjepiva za borbu protiv COVID-19. Ne možemo se dovesti u situaciju da čekamo hoće li nam netko isporučiti cjepivo”, dodao je. Tvrdi da već razgovara s američkim stručnjacima o tome i da će tvornicu završiti za, citiramo, manje od godinu dana.