fbpx

TRAŽI SE DOKAZ Lignum odgovorio ali bez dokaza o uplati komunalnog doprinosa

Umjesto traženog dokaza o uplati komunalnog doprinosa, iz Lignum stanogradnje dostavili su portalu 057info odgovor na optužbe predsjednika GO SDP-a Daniela Radete koji je jučer na sjednici Gradskog vijeća iznio skandalozne informacije prema kojima je ta milijunska obveza investitora prebijana stanovima za djelatnike gradske uprave, odnosno ljude bliske HDZ-u.

“S obzirom na optužbe g. Radete možemo jedino odgovoriti da Lignum stanogradnja d.o.o. uredno i pravovremeno ispunjava sve svoje obveze sukladno Zakonima RH pa tako i obveze za komunalni doprinos za konkretan objekt. Ne želimo sudjelovati u političkim prepucavanjima i skupljanju jeftinih bodova u predizbornoj kampanji”, odgovorili su iz te tvrtke u vlasništvu Ivana Jurjevića.

Pročelnik Upravnog odjela za prostorno uređenje i graditeljstvo Darko Kasap demantirao je Radetu nazivajući njegove riječi insinuacijama. Naveo je kako je doprinos uplaćen u gradski proračun, no, za razliku od privatnih investitora, gradske vlasti to moraju potkrijepiti i dokazima.