fbpx

2021. CROATIA AIRLINES JOŠ NEMA DIREKTORA?! Zašto se Plenković boji Butkovića pa ga ne smjeni?

Glupo je već zbrajati i godine i mjesece, ali davno davno bio je neki natječaj za direktora Croatia Airlinesa.

Očito je da ili preplašen Plenković (iako je itekako sposoban kad njega nešto zanima ili mu treba) ili zbog nekog dobrog motiva nezainteresiran Plenković ne želi ili ne smije izabrati direktora Croatia Airlinesa pa je tako naredio Butkoviću da to ne rješava jer da nije tako onda bi smijenio Butkovića zbog nesposobnosti da izabere jednog običnog direktora javnog poduzeća ?!

Sad se nešto Croatia Airlines, ne znamo po kome zastupana, buni i žali i kuka oko eventualnog dolaska Ryanaira, ali odakle im pravo na kukanje kada im vlasnici nisu u stanju izabrati direktora i to ih ne zanima i ne štrajkaju zbog toga nego se bune jer bi neko drugi htio pošteno raditi na tržišnim osnovama.

Puno je lakše svako malo dobivati državne potpore za koje privatni sektor izdvaja dio novaca u proračun odakle je lako djelati pare šakom i kapom kako bi se reklo.

Ustvari zašto bi se išta i promijenilo kad se nitko ne buni…

Sad su izbori pa ne treba gubiti nadu da će se možda ipak nešto nekada promijeniti jer ovakav bahatluk i nesposobnost Plenkovića i Butkovića koji nisu u stanju godinama izabrat jednog običnog direktora i koji se tako smiju svim poštenim poreznim obveznicima ne može sigurno trajati dovijeka.