fbpx

Četvorica bokserom napala maloljetnika u ulici Bana Josipa Jelačića

Večeras oko 20.10 sati u centru Zadra, na nogostupu u ulici Bana Josipa Jelačića nedaleko dječjeg vrtića Sunce, brutalno je pretučen maloljetnik.

Kako su za Zadarski.hr opisali svjedoci, četvorica mladića napala su maloljetnika u dobi od oko 15 godina. Svjedok tvrdi da je jedan od napadača mladića bokserom udarao u glavu s nekoliko snažnih udaraca. Napadači su, dodaje, bili stariji i fizički nadmoćniji, dok je žrtva krhke građe, oko 40 kilograma.

“Kad sam vidio kako ga njih četvorica mlate, nisam mogao vjerovati da se to događa. Zaustavio sam automobil na sred ceste i počeo na njih vikati. Kad su me ugledali, razbježali su se, a jedan mladić je ostao nepomično ležati na tlu”, ispričao je svjedok.

Mladić je prebačen u bolnicu, a prolaznik je sve prijavio policiji.

“Pretukli su ga krvnički, brutalno. Da nisam slučajno prošao, što bi s njim bilo?”

“On je dijete. Dijete koje nema 40 kila. Pretukli su ga krvnički, brutalno. Da nisam slučajno prošao, što bi s njim bilo? Ubili bi ga s tim bokserom. Kad četvorica nekoga tako zaskoče, a rukama imaju bokser, to ne može biti nesreća. To nije spontano, to je osmišljeno i pripremano, to je za mene pokušaj ubojstva”, kaže svjedok nakon što je cijeli događaj detaljno ispričao policiji.

Policija je kratko objavila što se dogodilo.

“U 20.16 sati zaprimili smo dojavu građana o fizičkom obračunu više osobe pored Raiffeisen banke u Ulici bana Josipa Jelačića. Više od toga u ovom trenutku ne možemo reći, istraga je u tijeku. Također ne znamo o kakvim se ozljedama radi”, kazali su.

Foto: Zadarski.hr