fbpx

Daniel Radeta objavio video u kojem se navodno u gradskim poduzećima prikupljaju potpisi za Dukića

Predizborna kampanja u punom je jeku, potpisi za kandidate prikupljaju se već treći dan na strateškim punktovima. Naime, oporba je primijetila da nigdje nema HDZ-ovog štanda i njihovih volontera.

Predsjednik GO SDP-a Daniel Radeta je na svom Facebook profilu objavio skandalozni video u kojem jedan muškarac tvrdi da ga je državni tajnik Šime Erlić poslao u prostorije zadarskog Vodovoda kako bi dao svoj potpis trenutnom gradonačelniku Branku Dukiću.

Radetin post prenosimo prenosimo u cijelosti:

“Treći dan je prikupljanja potpisa, a zadarski HDZ još uvijek nije izašao pred ljude. Pitate se zašto? Evo i odgovora… Danas sam dobio više informacija kako se na blagajnama nekih naših gradskih poduzeća nalaze potpisne liste za kandidate HDZ-a. Dok naši vrijedni volonteri prikupljaju potpise u ovim nesretnim okolnostima, HDZ iskorištava gradska poduzeća, a njihovi direktori provode koordinaciju prikupljanja potpisa umjesto da se bave onim za što su plaćeni! Ovaj video koji je snimljen danas u Gradskom poduzeću Vodovod, najbolje prikazuje čime je okupiran direktor Matek i čemu Vodovod u Zadru služi. Gadite mi se” – napisao je Radeta na svom Facebooku profilu.