fbpx

HDZ objavio spot u kojem ismijava Vučetića, on odmah odgovorio

Zadarski HDZ objavio je promidžbeni spot pod nazivom “Rad, a ne filozofiranje”. Iz tog je spota očito da HDZ ismijava Marka Vučetića, kandidata za gradonačelnika koalicije Srcem za Zadar.

Vučetićev odgovor: To je njihov Zadar – morbidan i sramotan

Evo što im je Vučetić odgovorio.

“Umjesto da su, posve nasumično, preuzeli i prikazali bilo koju dosadašnju Dukićevu izjavu, oni su se bacili u trošak angažiranja glumaca i snimatelja, a efekt je daleko slabiji.

Gradonačelnik koji se ne bavi politikom, a Dukić je upravo to nedavno rekao, može dobiti na ozbiljnosti samo ako je pored njega netko tko izaziva veći podsmijeh od njega samoga. Takvi, siguran sam, ne postoje, pa ih treba odglumiti. Problem je što takve scene opet asociraju na Dukića. Kako bilo, već sam odlučio, kada prođe kampanja, uplatiti neki iznos onome tko mu vodi kampanju.

Uvjeren sam da taj sve što čini, čini meni u prilog. Iako, moram priznati, ne želim takvu morbidnu podršku od strane HDZ-a. Više puta sam napomenuo da svatko u jeziku ostavlja više nego što želi i planira. HDZ je, u ovom videu, očitovao vlastitu morbidnu narav. Spominjanje Hrvoja Ćustića, u bilo kojem kontekstu poruge ili humora, znak je duboke morbidnosti. To je njihov Zadar – morbidan i sramotan”, poručio je Vučetić.