fbpx

NOVA AFERA Beroš dodijelio IT posao od 1.6 milijuna kuna tvrtki koja radi cvjetne aranžmane

Ministarstvo zdravstva dodijelilo je posao za IT sustave bolnica tvrtki iz Gornje Stubice koja se dosad bavila cvjetnim dekoriranjem svadbenih proslava.

Kako piše Telegram, tvrtka Navada d.o.o. angažirana je na poslu vrijednom 3.3 milijuna kuna bez PDV-a, za izradu “projektne dokumentacije i tehničke specifikacije te usluge stručnog koordinatora-ice (Key Expert) u projektu eBolnice”.

Dodjela ugovora službeno je objavljena u veljači ove godine, nakon javnog natječaja provedenog tijekom prošle godine. Od ukupnog iznosa od 3.3 milijuna kuna, gornjostubička tvrtka Navada dobit će 1.6 milijuna kuna.

Tvrtka godinama nije imala nijednog zaposlenog, a 2019. godine ostvarila je prihod od tisuću kuna i gubitak od tri tisuće kuna. Ostatak iznosa za projekt eBolnice dobit će tvrtka DiMeros, s kojom Navada čini zajednicu dobavljača.

Vlasnica: Opseg poslovanje nam je i IT djelatnost

Vlasnica Navade Mirela Žagar kaže kako je tvrtki u opsegu poslovanja i IT djelatnost.

“Od osnivanja tvrtke, dio predmeta i opsega poslovanja je i IT djelatnost, što je vidljivo i u registru Trgovačkog suda”, kazala je.

Navada se prije nekoliko godina spominjala u Zagorskom listu kao jedan od izlagača na lokalnom sajmu vjenčanja, a osnivačica i direktorica Mirela Žagar na društvenim profilima prvenstveno promovira svoje cvjećarske usluge.