fbpx

PUPIĆ-BAKRAČ Zašto lažeš, drukaš i progoniš za vlastodršce?

Županijski vijećnik i kandidat za zamjenika župana, Marko Pupić Bakrač regirao je na izjave direktora Vodovoda d.o.o. Zadar Tomislava Mateka koje javno postavlja pitanja. Njegovo reagiranje objavljujemo u cijelosti. 

Poštovani direktore Tomislav Matek,

Kažete da u Vodovodu d.o.o Zadar nema organiziranog prikupljanja potpisa za HDZovog kandidata Branka Dukića već je to zaposlenica Vodovodu d.o.o Zadar radila samoinicijativno te kako od 10 potpisa na listi samo su 2 zaposlenika Vodovoda d.o.o Zadar.

Molim Vas da mi odgovorite što urgentnije na slijedeća pitanja:

  1. Budući je zaposlenica Vodovoda d.o.o Zadar i HDZovka prikupljala potpise za Branka Dukića od kojih 8 nisu zaposlenici Vodovoda d.o.o Zadar da li ih je ona sakupila u prostorijama Vodovoda d.o.o Zadar pa su k njoj dolazili potpisnici kršeći epidemiološke mjere ili je za vrijeme radnog vremena izlazila van kako bi te potpise sakupila?
  2. Kako je zaposlenica Vodovoda d.o.o Zadar i HDZovka prikupljala potpise mimo Vašeg znanja i odobrenja za vrijeme radnog vremena te je tvrdila da se liste sa prikupljenim potpisima nalaze kod Vas i da ste Vi koordinator prikupljanja istih da li ste poduzeli stegovne mjere protiv iste i ako jeste koje?
  3. Navodite kako imate snimke osobe na javnoj površini koje ste iskoristili za nebuloznu prijavu policiji. Da li imate dozvolu za snimanje javne površine i prolaznika na njoj te pravo pregledavanja tih snimki mimo nadležnih institucija i bez znanja osoba koje ste snimili na javnom prostoru?
  4. Znamo se od studentskih dana ja znam da ti znaš i da ja znam da ti znaš , zar si morao tako nisko pasti ta tvrdiš da ne znaš , drukaš i progoniš za vlastodršce?

Marko Pupić-Bakrač