fbpx

Gledatelji Provjerenog bijesni, na Fejsu se oglasio ostatak ekipe emisije

Gledatelji Provjerenog ne prestaju komentirati odlazak Ivane Paradžiković iz emisije. Društvene mreže preplavili su komentari nezadovoljnih gledatelja.

“Nitko kao Ivana ona nam je omiljena voditeljica. Ona je bila zaštitno lice emisije i Nove TV, a sad… Sad će neka druga emisija imati predivnu voditeljicu ogromnog srca i nadam se da će imati puno uspjeha u daljnjem radu i da će je na drugom mjestu znati cijeniti. Draga Ivana, veliki zagrljaj iz Siska”, “Bez nje, vi ste mrtva emisija”, “Prilično jadno od cijele ekipe Provjerenog i NoveTV. Odrastao sam uz vaše emisije i uistinu mislio da želite raditi na promjenama. Teško da ću vas više gledati. Šteta, šteta!”, “Izgubili ste sve što je vrijedilo”, “Propali ste bez Ivane Paradžiković”, “Gledanost će vam drastično pasti kao što ste ljudima pali u očima. Žao mi samo ostale ekipe…”, “Od danas vas više ne gledam”, samo su neki od komentara razočaranih gledatelja.

Neki traže i objašnjenje razloga Ivaninog odlaska, a drugi su otišli tako daleko da “zahtijevaju” njen povratak.

Nakon brojnih reakcija oglasila se i redakcija Provjerenog.

“Dragi naši gledatelji, svaka promjena nije laka, pa tako ni rastanak od dugogodišnjih kolega ili lica koje ste navikli gledati četvrtkom. Kako je Ivana sama rekla, za nju je došlo vrijeme promjene i novih profesionalnih izazova. A redakciju Provjerenog čekaju još tisuće priča koje moraju biti ispričane. Ekipa je ista – ostajemo na vašoj strani, u borbi za istinu i pravdu. Kao i posljednjih 14 godina”, objavili su.

Ivana Paradžiković u emisiji Provjereno bila je od samih početaka, najprije kao novinarka, zatim kao voditeljica pa onda i urednica. Posljednja tri tjedna nije vodila emisiju, a danas se saznalo da je prekinula suradnju s Novom TV.