fbpx

NOVAC PREBACILI U BIH! Mamići grade luksuznu vilu u Hercegovini, u blizini Međugorja

“Da, imam ovdje stan. Ali nije to moja kuća. Ljudi to povezuju sa mnom, ali ne gradim ja kuću niti ovdje niti bilo gdje na području Bosne i Hercegovine. Jebi ga, ne mogu tebi lagati, gradi moj sin. Ja ovdje imam stan, živjet ću u stanu. Imao je moj sin kuću, ali je njegova žena tu kuću dobila u brakorazvodnoj parnici. On gradi tu kuću, a ja imam stan, tu imam društvo, prijatelje”, rekao je Zdravko Mamić novinarima Jutarnjeg lista.

Zagrebačke novine, koje su obišle gradilište u blizini vodopada Kravica, navode kako je ovo tjedan koji je jedan od prekretnica u životima braće Mamić. Tekst prenosi portal Kamenjar.

Zoran Mamić je od utorka lice s tjeralice hrvatskog MUP-a, a Zdravko je u srijedu davao pet sati iskaz u kojem je ponovio optužbe na račun osječkih sudaca.

Na pitanje je li svjestan da bi mogao biti izručen Hrvatskoj, Mamić kaže kako je sve moguće. ”Nije me strah, ali sve je moguće. Kad bi opet tražili moje izručenje, naravno da bih se s obzirom na to da sam i državljanin BiH tome protivio”, rekao je.

Dodao je kako je razmišljao i o tome da se odrekne hrvatskog državljanstva. ”Ja sam spreman da Hrvatsku vise ne vidim jednu sekundu iako ću uvijek reći sam ponosan Hrvat. To kad sam rekao da ću se odreći hrvatskog državljanstva, rekao sam zato da bih pokazao javni prijezir prema onome što su institucije hrvatske države napravile meni i mojoj obitelji. S time ja nemam nikakvih problema. Imovina, to uopće nije važno. Kuća, ma neka mi je uzmu. Meni je moja obitelj najvažnija i ja sam sretan čovjek”, rekao je, između ostalog Mamić.

Rekao je kako se u Međugorju ”prirodno budi” svakog jutra oko osam sati. ”Nakon doručka, odem na fitness, pa ako je supruga tu, onda skuha ručak, ako ne, odem u neki restoran ili kod prijatelja. Nakon toga se odmaram pa odem u šetnju, idem na mise, posvećujem se duhovnosti.

Puno gledam utakmice”, rekao je Mamić i dodao kako se u Međugorju raduje stvarima kao malo dijete. Na pitanje, boji li se za svoju sigurnost, odgovara potvrdno. ”Naravno da se bojim. Bio bih budala da se ne bojim. Stalno me čuvaju. Ali, ako mi priđe netko takav, obračunat ću se s njim”, rekao je i dodao kako je spreman pucati u samoobrani.

”Neka se dogodi nešto meni ili nekome od mojih članova obitelji, pobit ću im sve u obitelji”, rekao je. Rekao je kako nema oružje. ”Nisam ni tražio dozvolu, ali da je tražim, dobio bih je ovdje”, rekao je, između ostalog, Mamić.