fbpx

Zadranin brutalno pretukao roditelje jer mu nisu dali ključeve od auta

Zadranin (35) brutalno je pretukao roditelje jer mu nisu željeli dati ključeve od auta, priopćio je DORH.

“Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je 14. srpnja 2021., u službi dežurstva, ispitalo državljanina Republike Hrvatske (1986.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela nanošenja teške tjelesne ozljede iz čl. 118. st. 2. Kaznenog zakona i tjelesne ozljede iz čl. 117. st. 2. KZ-a”, piše DORH.

Onda su objasnili što se dogodilo.

“Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 35-godišnjak 12. srpnja 2021. u Zadru, u stanu u kojem živi s roditeljima, a nakon što mu oni nisu dali ključeve od vozila, u cilju da teško tjelesno ozlijedi oca, udarao ga šakama po glavi i cijelom tijelu pri čemu je oštećenik zadobio teške tjelesne ozljede. Osnovano se sumnja da je potom, kada ga je majka pokušala spriječiti u napadu na oca, udarao ju po rukama te ju, u cilju da je ozlijedi, ugrizao za ruku nanijevši joj tjelesnu ozljedu”, piše DORH.

“Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je da se protiv osumnjičenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela (čl. 123. st. 1. toč. 3. ZKP-a) što je sudac istrage prihvatio i osumnjičeniku odredio istražni zatvor”, piše DORH.