fbpx

FRANE VUČETIĆ: Izgleda da su zadarski policajci do 15 sati državni službenici, od 15 do 18 privatni poduzetnici, a nakon toga 18 sati kriminalci

“Izgleda da su zadarski policajci do 15 sati državni službenici, od 15 do 18 privatni poduzetnici, a nakon 18 sati kriminalci. Posljednji događaji pokazali su da u zadarskoj policiji nema vladavine prava, nego vladaju nered i kaos, a slogan “Sigurnost i povjerenje” ruganje je građanima”, izjavio je županijski vijećnik Frane Vučetić danas na konferenciji za medije ispred uprave PU zadarske.

Vučetić je naglasio kako je više puta upozoravao načelnika Antuna Dražinu na neprofesionalni rad nedavno smijenjenog voditelja Službe kriminaliteta Bore Mršića.

“Imali smo situacije da Mršić sugerira Općinskom državnom odvjetništvu da nema potrebe za određenim istragama, dok bi u drugim situacijama radio sve da se neke istrage zaustave. Kako je moguće da meni tadašnji načelnik Općine Vir Kristijan Kapović kaže da će me policija pretresti i poslati na poligraf i da se to za dva dana dogodi? Kako je moguće da uz općinske zaštitare i policajce PU zadarska na dan izbora angažira privatnu zaštitarsku kuću u kojoj radi supruga načelnika PU zadarske? Dvojac bez kormilara Mršić i Dražina dotaknuli su dno kaljuže”, poručio je Vučetić.