fbpx

RUBEŠA: Kasap pogoduje mafiji, a Nekić je zaposlio pola rodbine

“Smijenite pročelnika za graditeljstvo Darka Kasapa jer pogoduje građevinskoj mafiji i devastirao je grad. O Josi Nekiću i Mariju Pešutu ne treba trošiti riječi: Nekić je zaposlio rodbinu do sedmog koljena, a Pešut loče i kleveće. Direktori gradskih poduzeća bi trebali dati svoje mandate na raspolaganje, pa, ovisno o rezultatima, ostati ili otići.”, izjavio je Rubeša danas na Aktualnom satu.

“Da, Nekić je zaposlio pola rodbine i – što? Je li to vrijeđanje? Nije, to je politički govor, pa tko je jači, jači je, ovdje vas nitko neće tući, ovo su verbalni okršaji, ne budite krizanteme”, rekao je Pupić Bakrač.

Joso Nekić na optužbe: “barabe, kreteni i idioti..”

Gradonačelnik Dukić je podsjetio da je važno tko što govori, aludirajući na to da su samo HDZ-ovci elita, a svi ostali “barabe, kreteni i idioti” kako je to danas izjavio Joso Nekić: “Prestao sam voditi računa što o meni govori neka baraba, kreten i idiot.”, izjavio je pročelnik Joso Nekić na optužbe Ante Rubeše da zapošljava svoju rodbinu.

“A to govori čovjek koji nema dana radnog staža. Neka malo radi, rekao je Dukić obraćajući se Rubeši.

“Destruktivci ovdje nemaju što raditi. Ako se ovako nastavi, ni jedan pošten čovjek ovdje neće htjeti doći”, dodao je Dukić aludirajući ponovno na izjave Rubeše i Pupića.