fbpx

KOLAKUŠIĆ: Plenkovićevo uvođenje eura bez referenduma jednako je Pavelićevoj predaji Dalmacije

“Gotovo cijela jedna Hrvatska živi izvan Hrvatske, možemo se onda odreći i hrvatskog jezika jer će to biti praktičnije”, sarkastičano je komentirao Kolakušić.

“Glavna industrija Republike Hrvatske postala je slanje novca hrvatskih radnika i iseljenika iz inozemstva. Na to je svedena nekoć izuzetno razvijena industrijska država istočne Europe. Uvođenje eura i predaja monetarnog suvereniteta bez održavanja referenduma i utvrđivanja volje građana može se usporediti samo s Pavelićevom predajom suvereniteta nad Dalmacijom Talijanima, naglasio je Kolakušić te nastavio:

“Slijedom činjenice da oko 3.2 milijuna hrvatskih iseljenika danas živi i radi u inozemstvu, dok u Hrvatskoj trenutno živi samo 3.8 milijuna stanovnika, gotovo cijela jedna Hrvatska živi izvan Hrvatske, možemo se onda odreći i hrvatskog jezika jer će to biti praktičnije”, sarkastično je zaključio.

Podsjetimo, i bivši ministar financija Grčke, Yanis Varoufakis, nedavno je upozori kako je uvođenje eura u Hrvatsku zapravo ‘scenarij katastrofe’.


BIVŠI GRČKI MINISTAR FINANCIJA HRVATIMA: Priča kojom vas mame u euro zapravo je scenarij katastrofe!