fbpx

OBJAVLJUJEMO UGOVOR O NAJMU PROSTORA LEDANE: “Krupni kapital u HDZ-u štiti Sv. Antun policijski”

Marko Pupić-Bakrač poslao je medijima kopiju ugovora između komunalne tvrtke Nasadi i tvrtke Riva Liburna d.o.o. koja je vlasnik ugostiteljskog objekta ‘Ledana’, a koji se nalazi u Perivoju kraljice Jelene.

“Kraljevi Ledane otuđili su baner jer im očito smeta, a onaj koji je spreman otuđiti nešto što vrijedi 500 kn spreman je otuđiti i 9 milijuna kuna. Poslovica kaže; tko krade taj i laže, a suvlasnik Ledane, Brane Markov je mene optužio da ja lažem u odnosu na površinu koju oni imaju zakupljenu pa sam se ja potrudio naći Ugovor o zakupu izmežu tvrtke Riva Liburnija d.o.o. i komunalne tvrtke Nasadi koji ću javno objaviti pa ćemo vidjeti na koliko Ledana ima pravo prostora u zakupu u Perivoju kraljice Jelene, a koliko koristi, to svi dobro znate” kaže Pupić Bakrač.

“Vi se vjeovatno pitate zašto je ovo još otvoreno i zašto sve te instalacije nisu uklonjene, iako su prekršeni brojni zakonski propisi? Ja se tome ne čudim jer imate Sv. Antuna policijskog, zaštitnika krupnog kriminala u HDZ-u. Ovi sitniji mogu nagrabusiti, a ovi krupniji su zaštićeni. Tako da prof. Radoš može doći na tapet ali ovi krupniji ne. Oni uživaju zaštitu Sv. Antuna policijskog. Profesoru Radošu preporučam da u javnost pusti poruke koje ima u mobitelu, komunikaciju sa dožupanom Šimom Vickovićem i šeficom računovodstva pa da se onda vidi tko je sve sudjelovao u tome, a prof. Radoš je ispao žrtveni janjac.” završava Pupić-Bakrač.

Njegovu izjavu možete pogledati u nastavku.