fbpx

“Psihopata mali skače dok govno zvače”

Županijski vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač oglasio se priopćenjem za medije, a vezano uz zadnju sjednicu Županijske skupštine na kojoj je izabran novi predsjednik. Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti.


Ono što se dogodilo na sjednici Županijske skupštine u petak 22.10.2021 godine je vrhunac kokošarenja, nema dalje a moralno-političkom smislu dno dna, nema dublje. Kako bi se spasila većina trgovalo se i kupovalo na sve strane. Tako je u koaliciji završila srpska stranka sa deklariranim ustašama (ili kvazi ustašama, kako hoćete) sve pod kapom vladajuće stranke , pardon osuđene zločinačke organizacije . Smješnija ili jadnija, kako hoćete od cijele te situacije su obrazloženja aktera . Oni su glasali neovisno jedni o drugima, programska koalicija… bla,bla… Bogme jest programska s programom zadovoljavanja vlastitih interesa a jesu se i namirili neovisno jedni od drugih.

U svezi cijele te situacije mi ćemo podnijeti PU Antona Dražine i Državnom odvjetništvu prijavu zbog kupoprodaje mandata, odnosno trgovine utjecajem . Sve ovo je bilo najavljivano i očekivano pa su zasigurno napravili pripremne radnje kako bi identificirali, uhitili i procesuirali počinitelje. Evo na primjer ja osobno znam tko je vodio razgovore i pazario po Stankovcima pa valjda zna i policija. Također sudski ćemo zatražiti zabranu da HSP AS koristi ime oca domovine Ante Starčevića jer grupica intelektualno podkapacitiranih ljudi kalja njegovo ime, lik i djelo svojim bizantskim aktivnostima. Neka se ostave Ante Starčevića i stranku nazovu HSP kokošar Pićo, sukladno radu i djelovanju.

Kome sva ova zbivanja nisu otvorila oči nikada i neće.

NEPROBAVLJIVA KAŠA

Savez sklopi i Rađenović Rajka
E moj Bobi nije ti to bajka
Psihopata mali sada slavi
Od sreće skače dok govno žvače
Stranka prava na ispitu tu je pala
Svoje igrače u kolo je dala
Sve je bizarnije nego inače
Za dom spremni etno buznismeni
Babby ustaša dobro se snaša
Kod vladajućih bolja je paša
I kod Piće puna je flaša
Koja li je to neprobavljiva kaša
Takva je to vražja branša
Na račun sjeda nova tranša

Vijećnik u Županiskoj skupštini Zadarske županije
Marko Pupić-Bakrač